Dobre prakse pametnih tovarn

Prvi letošnji izobraževalni dogodek Dobre prakse pametnih tovarn letos vabi v Kočevje na dobre prakse digitalizacije z ogledom proizvodnje Yaskawa.

Promocija zdravja na delovnem mestu

Zdrav in zadovoljen zaposleni je del pozitivne klime, zato se v podjetju sistematično lotevamo tega področja ter ga še intenzivneje vključujemo v sistem vodenja in razvoja zaposlenih.

Certifikat finančne zanesljivosti

V današnjem dinamičnem poslovnem okolju, kjer je zaupanje ključno, s Certifikatom finančne zanesljivosti želimo dodatno podkrepiti našo verodostojnost kot zanesljiv in zaupanja vreden poslovni partner.

Praktično usposabljanje študentov

Spodbujamo študente, željne pridobivanja znanja od strokovnjakov na svojem področju, in jih vabimo k opravljanju praktičnega usposabljanja.

Dan slovenske elektroindustrije

Inovativnost je ključna za napredek in rast v vsaki industriji. Na letošnjem Dnevu slovenske elektroindustrije je bila inovativnost tako tudi osrednja tema.

Solidarnost brez meja

Med številnimi prostovoljci na terenu tudi nekaj naših zaposlenih, ki so odšli pomagat v Črno na Koroškem.

Sodelovanje in povezovanje

Obiskali smo GKN Slovenija v Zrečah, ki so nam kot slovenski pionirji s področja LEAN predstavili njihove dobre prakse vitkega podjetja.

Hitra polnilna postaja Siemens

Siemensova hitra polnilnica je opremljena z naprednimi tehnologijami, kot so komunikacija preko omrežja, nadzor polnjenja in pametno upravljanje energije.

Trajnostno poročanje

Z uveljavljanjem trajnosti podjetja ne le spodbujajo pozitivne spremembe, ampak tudi preoblikujejo poslovno okolje za svetlejšo in bolj trajnostno prihodnost.

Nova doba upravljanja z energijo

V sklopu naše vizije doseči energetsko samooskrbo smo se odločili v letu 2023 izvesti investicijo v Ngen baterijski hranilnik.

Klub slovenskih podjetnikov

Nedavno smo postali člani SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, saj se njihova vizija in poslanstvo skladata z našimi vrednotami.

EK LEAN Liga prvakov

Na igrišču EK LEAN bomo s skupnimi močmi in ekipnim duhom prav vsi stremeli k temu, da postanemo prvaki optimizacije procesov in proizvodne učinkovitosti.

Z vitkostjo do odličnosti

S strategijo LEAN želimo optimizirati učinkovitost naših proizvodnih procesov ter s tem povečati zadovoljstvo tako naših zaposlenih kot tudi strank.

Končna kontrola EK Electric

Z namenom preverjanja kakovosti v proizvodnji stikalnih blokov zato sistematično izvajamo vhodne, medfazne in končne kontrole naših izdelkov.

NN sestav Siemens S8

V naši pametni tovarni smo ponovno proizvedli velik NN sestav SIEMENS SIVACON S8.

Ločilna mesta za sončne elektrarne

Razmišljate o sončni elektrarni na strehi vaše hiše ali podjetja? Ali veste, katere komponente sestavljajo sončno elektrarno?

Lastna sončna elektrarna.

Kot velik porabnik električne energije smo že v načrtovanju gradnje umestili lastno sončno elektrarno na streho naše pametne tovarne.

Posvetujte se s strokovnjakom
Kontaktirajte nas