Praktično usposabljanje študentov

Spodbujamo študente, željne pridobivanja znanja od strokovnjakov na svojem področju, in jih vabimo k opravljanju praktičnega usposabljanja.

Dan slovenske elektroindustrije

Inovativnost je ključna za napredek in rast v vsaki industriji. Na letošnjem Dnevu slovenske elektroindustrije je bila inovativnost tako tudi osrednja tema.

Solidarnost brez meja

Med številnimi prostovoljci na terenu tudi nekaj naših zaposlenih, ki so odšli pomagat v Črno na Koroškem.

Sodelovanje in povezovanje

Obiskali smo GKN Slovenija v Zrečah, ki so nam kot slovenski pionirji s področja LEAN predstavili njihove dobre prakse vitkega podjetja.

Hitra polnilna postaja Siemens

Siemensova hitra polnilnica je opremljena z naprednimi tehnologijami, kot so komunikacija preko omrežja, nadzor polnjenja in pametno upravljanje energije.

Trajnostno poročanje

Z uveljavljanjem trajnosti podjetja ne le spodbujajo pozitivne spremembe, ampak tudi preoblikujejo poslovno okolje za svetlejšo in bolj trajnostno prihodnost.

Nova doba upravljanja z energijo

V sklopu naše vizije doseči energetsko samooskrbo smo se odločili v letu 2023 izvesti investicijo v Ngen baterijski hranilnik.

Klub slovenskih podjetnikov

Nedavno smo postali člani SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, saj se njihova vizija in poslanstvo skladata z našimi vrednotami.

EK LEAN Liga prvakov

Na igrišču EK LEAN bomo s skupnimi močmi in ekipnim duhom prav vsi stremeli k temu, da postanemo prvaki optimizacije procesov in proizvodne učinkovitosti.

Z vitkostjo do odličnosti

S strategijo LEAN želimo optimizirati učinkovitost naših proizvodnih procesov ter s tem povečati zadovoljstvo tako naših zaposlenih kot tudi strank.

Končna kontrola EK Electric

Z namenom preverjanja kakovosti v proizvodnji stikalnih blokov zato sistematično izvajamo vhodne, medfazne in končne kontrole naših izdelkov.

NN sestav Siemens S8

V naši pametni tovarni smo ponovno proizvedli velik NN sestav SIEMENS SIVACON S8.

Ločilna mesta za sončne elektrarne

Razmišljate o sončni elektrarni na strehi vaše hiše ali podjetja? Ali veste, katere komponente sestavljajo sončno elektrarno?

Lastna sončna elektrarna.

Kot velik porabnik električne energije smo že v načrtovanju gradnje umestili lastno sončno elektrarno na streho naše pametne tovarne.

Posvetujte se s strokovnjakom
Kontaktirajte nas