SIEMENS DEMO TOVORNJAK

💥 NEW ERA OF ENERGY – SIEMENS SIVACON S8 & SICUBE 💥

Za nami je več kot uspešen Dan odprtih vrat podjetja Elpro Križnič v sodelovanju s poslovnim partnerjem Siemens Slovenija, ki se je odvijal v petek, 14.6.2024, v naši Pametni tovarni 👨‍🔧 👨‍💼 👨‍💻 👷‍♀️ .
Dan, namenjen širjenju informacij in znanj, smo za dobrodošlico povabljenim pričeli s kratko pogostitvijo ☕ 🍹 in mreženjem, kar je bila priložnost za nova poznanstva in tudi za snidenja nekaterih starih znancev. Tako so strokovnjaki na svojih področjih svoj dragoceni čas dobro izkoristili že zjutraj 🏙 .
Osrednji del podanih informacij udeležencem na dogodku je bil namenjen obogatitvi znanja na področju NN sestavov SIEMENS SIVACON S8 in SICUBE.

🙍‍♀️ 🙍‍♂️ S podjetja Siemens Slovenija smo gostili go. Tajdo Kastelic in g. Luko Erlaha, ki sta govorila o večji energetski zanesljivosti in učinkovitosti💥.
👨‍💼 G. Andrej Vrbnjak – cenjen strokovnjak in skrbnik licenčnega sistema SIEMENS SIVACON S8 v podjetju ELPRO KRIŽNIČ je predstavil in predal temeljne informacije s svojega področja.
🤵 G. Marko Germovšek pa je spregovoril o požarni varnosti v stikalnih blokih.
Udeleženci so tako prejeli informacije, katerim je sledil obisk pametne tovarne, kjer so le-te dobile svoje mesto🏙 .

… se nadaljuje …

Posvetujte se s strokovnjakom
Kontaktirajte nas
Kot edini Siemens Tehnology partner 🤝 v Sloveniji smo gostili Siemens demo tovornjak 🚍 - inteligentna stikalna oprema na poti ⚡ - SI EP demo tovornjak, ki predstavlja zadnjo generacijo napredne in varne stikalne opreme 🔝