Odlične organizacije nenehno dvigujejo meje možnega. Negujejo kulturo doseganja izjemnih rezultatov, skrbijo za dobrobit zaposlenih ter ohranjanje okolja.

Svojo poslovno odličnost dosegamo in nadgrajujemo na več različnih načinov. V prvi vrsti s svojimi zaposlenimi in njihovo predanostjo, sem pa med drugim spada tudi odlična bonitetna ocena in pridobljen Certifikat finančne zanesljivosti. V današnjem dinamičnem poslovnem okolju, kjer je zaupanje ključno, s tem želimo dodatno podkrepiti našo verodostojnost kot zanesljiv in zaupanja vreden poslovni partner.

Certifikat finančne zanesljivosti imetnika uvršča v elitno skupino gospodarskih subjektov v Sloveniji, za katere lahko izdajatelj Certifikata Prva bonitetna agencija d.o.o. z vso strokovno skrbnostjo potrjuje, da:

  • gre za subjekte, pri katerih sta finančni položaj in poslovanje izrazito nadpovprečna;
  • svoje poslovanje financirajo z ustrezno strukturo virov financiranja, ki zagotavlja likvidno tekoče poslovanje in predstavlja
    primerno zagotovilo njihovega solventnega finančnega položaja v bodoče;
  • lahko njihovi obstoječi in bodoči poslovni partnerji pri poslovanju z njimi predpostavljajo visoko stopnjo finančne zanesljivosti

Certifikat finančne zanesljivosti je mednarodno priznana listina, s katero v svojem poslovnem okolju izkazujemo neodvisno potrjen izjemen finančni položaj. Z začetkom novega leta smo ponovno podkrepili in dokazali svojo finančno zanesljivost ter postali ponovni imetnik Certifikata finančne zanesljivosti za nadaljnje poslovno leto.

 

Posvetujte se s strokovnjakom
Kontaktirajte nas