Široka ponudba elektromateriala, svetil in orodja za inštalacije

 

EK trgovina je pravi naslov, ko se lotite novega elektro projekta ali potrebujete rezervne dele pri popravilih. S široko ponudbo raznolikega elektromateriala in inštalacijskega materiala vam nudimo posamezne elemente, orodje in pripomočke za delo na elektro projektih.

V EK trgovini so vam na voljo priznane blagovne znamke preverjene kakovosti.

Vrhunska svetila za različne namene

 

Napolnite vsak prostor s popolno svetlobo. V EK trgovini vam nudimo izjemen nabor svetil za vaše projekte razsvetljave. Tako lahko za svoj projekt kupite svetila, orodje in opremo za razsvetljavo, naročite pa lahko tudi celotni projekt razsvetljave za hišo, pisarno ali delavnico, vključno z izvedbo.

V ponudbi imamo blagovno znamko svetil Intra Lighting. Svetila, ki stremijo k drugačnosti, so popolna izbira za vsak projekt razsvetljave, saj so primerna za vse prostore. Opravite posvet s strokovnjakom Intra Lighting v naši trgovini za izvedbo celotnega projekta.

Posvet s strokovnjakom

 

Se boste lotili zahtevnejšega projekta, pa ne veste, kako naprej? V EK trgovini so vam na voljo izkušeni strokovnjaki, ki vam bodo pomagali z nasveti ter nudili strokovno pomoč pri vaših projektih za elektroinštalacije ter razsvetljavo.

V okviru ponudbe Elpro Križnič lahko naročite tudi celostno rešitev po vaši meri. Nudimo vam storitve na področju elektroinštalacij, energetike in montaže naprav obnovljivih virov energije. Od načrta do izvedbe, brez dodatnih skrbi.

Tradicija trgovinske dejavnosti

 

Podjetje Elpro Križnič je odprlo svojo prvo elektro trgovino že leta 1998 v Slovenskih Konjicah, kjer imamo še danes na voljo širok nabor elektro in inštalacijskega materiala tako za maloprodajo kot veleprodajo.

S selitvijo dejavnosti v Slovensko Bistrico smo na lokaciji pametne tovarne odprli novo trgovino, kjer lahko na večji površini nudimo širši nabor materiala in svetil.

Kje nas najdete?

EK TRGOVINA

SLOVENSKA BISTRICA
Tomažičeva ulica 18
2310 Slovenska Bistrica

02 292 80 10

trgovina-sb@e-k.si

DELOVNI ČAS
Ponedeljek–petek: 7.00–19.00
Sobota: 7.00–12.00
Nedelja in prazniki: ZAPRTO

EK TRGOVINA

SLOVENSKE KONJICE
Zeče 25
3210 Slovenske Konjice

03 757 13 20

trgovina@e-k.si

DELOVNI ČAS
Ponedeljek–petek: 7.00–19.00
Sobota: 7.00–12.00
Nedelja in prazniki: ZAPRTO

Posvetujte se s strokovnjakom
Kontaktirajte nas