Katere podatke zbiramo?

Podjetje Elpro Križnič d. o. o. na svoji spletni strani pri kontaktnem obrazcu in prijavi na e-novice zbira  naslednje podatke – podatke o podjetju, ime, priimek, telefon in e-poštni naslov. Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesete spletni obiskovalci naše spletne strani, Elpro Križnič d. o. o. ne odgovarja.

 

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Osebne podatke, ki jih zbiramo o naših spletnih obiskovalcih uporabljamo le za namen odgovorov na morebitna vprašanja oziroma pripravo ponudb ter za pošiljanje e-novic in obdelavo povpraševanj ter prijav na prosta delovana mesta.

 

Prijava na e-novice

Za prijavo na e-novice podjetje Elpro Križnič d. o. o.  zbira vaše sledeče podatke: vaš e-naslov.

Upravitelj podatkov Elpro Križnič d. o. o.  zbira vaše osebne podatke izključno v primeru, da ste mu jih prostovoljno posredovali ob prijavi na e-novice.

Z vpisom vašega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Elpro Križnič d. o. o. obveščalo o novostih v svoji ponudbi, novih zaposlitvah in aktualnih projektih, ki jih pripravljamo za naše naročnike.

Po vpisu elektronskega naslova za prejemanje e-novic boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo le-tega in aktivacijo soglasja boste do preklica soglasja ali odjave prijavljeni na e-novice podjetja Elpro Križnič d. o. o..

Vaši osebni podatki za prijavo na e-novice bodo uporabljeni le za namen oziroma namene, za katere ste dali svojo privolitev. Vaših osebnih podatkov podjetje Elpro Križnič d. o. o. v nobenem primeru ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo nepooblaščenim tretjim osebam brez vaše privolitve.

 

Preklic privolitve

Svoje soglasje za prijavo na e-novice lahko kadarkoli prekličete na enak način, kot ga ste ga podali. Za preklic soglasja v prijavni obrazec na spletni strani ponovno vpišete svoj prijavni elektronski naslov in nanj prejmete potrditveno sporočilo. Ali pa nam preko spodnjega obrazca pošljete zahtevek za preklic soglasja.

 

Odjava

Kadarkoli lahko s klikom na gumb ODJAVA v e-novicah zahtevate od upravljavca osebnih podatkov trajno ali začasno prepoved uporabe vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja. Zahtevi za odjavo bo ugodeno v zakonskem roku 15 dni od dneva prejema zahteve.

 

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadarkoli preko spodnjega kontaktnega obrazca izbere in pošlje ustrezen zahtevek za dostop do osebnih podatkov, ki jih upravljavec o njem zbira in obdeluje, za popravek  osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave v zvezi s posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki, ugovor k obdelavi osebnih podatkov ali za prenosljivost osebnih podatkov.

 

Filtriran obrazec

Spletni uporabniki se lahko v primeru kršitve njihovih pravic pri zbiranju, obdelavi in hrambi osebnih podatkov kadarkoli pritožijo informacijskemu pooblaščencu in so tudi upravičeni do pravnih sredstev ter odškodnine in odgovornosti v primeru ne ukrepanja nadzornega organa.

 

Varovanje podatkov

Upravljavec Elpro Križnič d. o. o. spoštuje vašo pravico do zasebnosti in stremi k najvišji stopnji varstva osebnih podatkov. Zato smo zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

E-novice podjetje Elpro Križnič d. o. o. pošilja preko spletne aplikacije GDPR manager, ki zagotavlja popolno anonimizacijo osebnih podatkov prejemnikov e-novic in v skladu z načelom minimizacije omogoča dostop do osebnih podatkov zgolj pooblaščenim osebam in zgolj na podlagi prejetih zahtevkov za popravek, dostop, omejitev, ugovor, prenos ali izbris osebnih podatkov.

Spletna aplikacija GDPR manager zagotavlja popolno sledljivost pooblaščenih uporabnikov aplikacije (z geslom in uporabniškim imenom zaščiten dostop do aplikacije) ter avtomatsko evidentira dostop pooblaščenih uporabnikov do aplikacije in njihove aktivnosti znotraj aplikacije.

Osebne podatke bo podjetje Elpro Križnič d. o. o.  skrbno varovalo ter preprečevalo njihove morebitne zlorabe. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni samo za namen oziroma za namene, za katere ste podali svoje strinjanje, z uporabniškim imenom in geslom zavarovan dostop do njih pa imajo zgolj pooblaščene osebe upravitelja osebnih podatkov, ki so zavezane k skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki v skladu z veljavno evropsko zakonodajo.

Kakršnakoli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu elpro-kriznic.si lahko naslovite na elektronski naslov info@e-k.si.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Elpro Križnič d. o. o., Tomažičeva ulica 18, 2310 Slovenska Bistrica

 

Slovenska Bistrica, junij 2022

Posvetujte se s strokovnjakom
Kontaktirajte nas