Postanite del družine Elpro

Postanite del družine Elpro

Verjamemo v moč kolektiva in trdne vezi, ki povezujejo našo poslovno družino. Vsak član ekipe Elpro Križnič je za nas pomemben člen. Skupaj razmišljamo, razvijamo nove ideje in se drug od drugega učimo. S sodelovanjem omogočamo nadaljnjo rast podjetja ter prispevamo k razvoju gospodarstva in blaginje.

Zavedamo se pomena vsakega posameznika, zato ustvarjamo okolje, ki omogoča poklicno in osebno rast. Spodbujamo vseživljenjsko učenje in razvoj vsakega zaposlenega ter se trudimo, da bi tudi delovno okolje samo postavilo temelje za ekipno ustvarjalnost.

Iščemo ljudi, ki delijo naše temeljne vrednote, saj smo prepričani, da lahko samo tako dolgoročno dobro sodelujemo.

Se vidite kot del naše ekipe? Predstavite se nam.

mag. Sintija Križnič,
direktorica podjetja

Urejeno in stabilno delovno okolje

Brez zagnanih in inovativnih zaposlenih ne bi bilo podjetja Elpro Križnič. Zato se trudimo, da prav vsakemu zagotovimo spodbudno in privlačno delovno okolje.

Spoštujemo zakonodajo in mednarodne standarde na področju delovnega razmerja, a to je šele začetek. Sprejeli smo številne ukrepe, ki izhajajo iz stališča spoštovanja vsakega posameznika, njegove osebnosti in zasebnosti. Skrbimo za zdravje zaposlenih, vsem članom ekipe pa nudimo različne možnosti, ki pomagajo pri usklajevanju poklicnega in družinskega življenja.

 

Tradicija in tehnološka dovršenost

Že več kot 30 let neprestano strateško razvijamo svoje znanje, strokovni kader ter tehnološke zmožnosti. V pametni tovarni nudimo tehnološko izpopolnjeno delovno okolje ter možnost lastnega razvoja in vseživljenjskega učenja. Spodbujamo tako karierni razvoj posameznika kot individualni razvoj osebnih veščin.

Prosta delovna mesta

Ekipa Elpro Križnič širi svoje vrste. V podjetju iščemo zagnan, samostojen in motiviran kader, ki želi delati v visokotehnološkem uspešnem podjetju.

Želite postati del naše ekipe?

Med aktivnimi oglasi preverite trenutno iskane zaposlitve pri nas ali nam pošljite vašo ponudbo za zaposlitev.

Ker se zavedamo pomena strokovnega znanja za napredek in razvoj podjetja, bomo z veseljem prebrali ponudbe vseh strokovnjakov s področja elektrotehnike in strojništva ter vas podrobneje spoznali (tako inženirje kot tehnike).

 

Prijavite se tukaj
Tehnološko dovršeno delovno okolje

Tehnološko dovršeno delovno okolje

 

V začetku leta 2022 smo se vselili v nove poslovne in proizvodne prostore, ki so bili zgrajeni in opremljeni z nasodobnejšimi tehnološkimi standardi.

Vstopili smo v novo dobo napredka, kjer še hitreje in učinkovitejše dosegamo naše in vaše cilje.

Več o pametni tovarni

Naša obljuba

Z večjimi proizvodnimi prostori ter obsežnejšim in zmogljivejšim strojnim parkom smo fleksibilnejši, hkrati pa vam nudimo več kapacitet za uresničevanje vaših potreb in želja.

Tehnološki partner

Pametna tovarna z najsodobnejšo tehnologijo – industrija 4.0

circle_tech2

Strateški partner

Celovita storitev od razvoja do izdelka.

circle_tech1
Frame

Trajnostni partner

Odgovornost do
okolja, zaposlenih
in družbe.

circle_tech3
Posvetujte se s strokovnjakom
Kontaktirajte nas